≡ Menu

F.A.Q.

Ophalen van huis (adres) naar luchthaven

Bij vertrek vanuit een adres geeft u zelf aan hoe laat u opgehaald wilt worden. Ondanks onze zeer scherpe prijzen zijn TaxiSU ritten privé-ritten, dit houdt in dat u rechtstreeks vanuit uw adres naar de luchthaven wordt vervoerd (geen deeltaxi). U kunt zelf bepalen wanneer u opgehaald wilt worden en dit eventueel wijzigen als het nodig is. Wij adviseren u om bij het bepalen van uw ophaaltijd rekening te houden met het volgende: - In principe dient u twee uur voor het vertrek van uw vlucht aanwezig te zijn op de luchthaven. - Houdt u ook rekening met een langere reistijd tijdens de spitsuren. Bij twijfel over ophaaltijd bel dan ons op.

Ophalen bij Schiphol

Wij controleren continu of uw vlucht niet vervroegd of verlaat is, aan de hand van het vluchtnummer. Daarom is het van belang dat we over de correcte gegevens beschikken. Wij doen ons best om de wijzigingen in uw vluchtschema zo goed mogelijk op te vangen. Een half uur nadat uw vlucht is geland, komt de chauffeur tegenover de aankomsthal onder het Panasonic TV-Scherm (Grote reclame borden tegenover de aankomsthal op schiphol, zie afbeelding hieronder). Dit is ongeveer de tijd, die u nodig hebt om uw bagage op te halen. Graag verzoeken wij u om gelijk na de landing ons te bellen 030-8884525. [caption id="attachment_337" align="aligncenter" width="200" caption="Het Panasonic scherm bevindt zich aan de derde rijbaan als u de aankomsthal verlaat in het midden."]Het Panasonic scherm[/caption]

Kinderstoeltjes

Hoewel het in Nederland in de taxi een kinderstoeltje niet verplicht is, doen wij onze best om voor de kleine reizigers een gepaste kinderzitje of verhoger te regelen. Wij beschikken zelf over een aantal kinderstoeltjes die u kunt reserveren tijdens uw boeking. Voor een kinderstoeltje wordt er een toeslag van €5,- in rekening gebracht.

Hoeveel personen kunnen in een taxi?

Er mogen 4 personen in een taxi. Kinderen/baby’s zijn ook een persoon.