≡ Menu

TaxiSu

Wij verzorgen uw taxi vervoer van en naar Schiphol vanuit de provincie Utrecht. Ook kunt u natuurlijk taxi bestellen voor speciale vervoer als u bijvoorbeeld naar ziekenhuis moet of uw kind naar school gebracht moet worden. Bij ons kunt u er van verzekerd zijn dat er een nette chauffeur bij u voor komt die meerdere talen beheerst. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel

U kunt bij ons eenvoudig taxi reserveren; online of telefonisch. Mochten er problemen zijn of onduidelijkheden bij invullen van formulier, dan kunt u ons altijd bellen op 030-8884525. Wij helpen u dan graag verder.

Wilt u gebruik maken van extra service, zoals gasten laten ophalen bij de gate, of ophalen van passagiers op meerdere adressen, stuur dan een e-mail voor een prijs op maat; contact@taxisu.nl.

De nieuwe tarieven van Inspectie Leefomgeving en transport

Sinds 1 januari 2007 is een nieuwe tariefstructuur voor een taxirit ingevoerd. De nieuwe tarieven zijn op 1 februari 2008 in werking getreden. Sindsdien gelden de volgende maximumtarieven:

Particulier
De prijs van een taxirit is opgebouwd uit een kilometertarief van €1,95 euro, een tarief van €0,32 per minuut en een starttarief van €2,60.

Het wacht tarief geldt ook voor ritten naar luchthaven(s).